Workshops 

Systemisch werk, tafelopstellingen, themadagen, Melanie de Vreede

Van partners naar ouders

Met de komst van een kindje verandert je leven en heb je samen een nieuwe modus te vinden. Welke uitdagingen kom je tegen in je relatie, hoe pak je dat aan en welke kwaliteiten kunnen jullie hierbij inzetten? Lekker praktisch door het werken met kaartjes, extra uitleg gericht op jullie situatie en tips om mee te oefenen.  

Data 3 sept 2023

Tijd 10:00 – 11:30

Locatie Lein, Oud-Beijerland

Systemisch werk, tafelopstellingen, Melanie de Vreede

Doorbreken familiepatronen

Wat heb jij meegekregen vanuit jouw jeugd? Welk voorbeeld wil jij meegeven aan je kind(eren?) Gedragspatronen worden van generatie op generatie doorgegeven, totdat iemand vastloopt en het bewust anders gaat doen. Een praktische workshop waarbij je naar huis gaat met inzicht in jouw familiepatroon. Weten wat voor jou belangrijk is als ouder. En daarbij een concreet stappenplan!

Data 11 juni of 17 sept 2023

Tijd 10:00 – 12:00

Locatie Lein, Oud-Beijerland

Systemisch werk, tafelopstellingen, themadagen, Melanie de Vreede

Spelenderwijs opvoeden

Kom samen met je kindje ervaren hoe leuk spelenderwijs opvoeden is. Deze interactieve workshop voor moeder en kind laat zien wat je kindje nodig heeft om zich fijn te voelen en hoe je daarop aansluit. Deze workshop is gegarandeerd inspirerend, praktisch en thuis toepasbaar.

Data 25 juni of 1 okt 2023

Tijd 10:00 – 11:15 

Locatie Lein, Oud-Beijerland

Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder. Daarna ontvang je een reactie per mail met daarin ook de betaallink. 

 

Kosten per workshop zijn 10,- p.p /15,- als je samen komt.

Locatie vrouwencentrum Lein, Oud-Beijerland

Nieuw veld

12 + 9 =

Samen met 4 collega’s bieden wij een interessant afgestemd aanbod gericht op voeding, gezondheid en Samen Sterk starten tijdens en na de zwangerschap. Voor het hele aanbod download hier de folder.