Het thema van de maan als houvast

  • Wil je meer bewust in het leven staan
  • Meer verbinden met de natuur
  • Verdiepen in de vrouwelijke energie van de maan
  • Jezelf verder ontwikkelen

 

Per maand staat er een thema centraal. Fijn om een focuspunt te hebben. Zo weet je ook vantevoren of het thema bij je past. De fases van de maan staan voor het zetten van gerichte stappen.

Kiezen van een doel tot aan het integreren van jouw nieuw gezette stap. Van hoofd naar hart. Van denken naar voelen. Waardoor je steeds meer bij je ware natuur komt. Leeft naar wat bij jou past. 

 

Nieuwe maan

De nieuwe maan is een fijne periode om nieuwe dingen op te starten. De thema’s rond deze maan richten zich op ideeën en plannen uitwerken. Een focuspunt kiezen en daarvoor gaan. 

Volle maan

Tijdens volle maan is de energie sterk en word je op scherp gezet. Thema’s rond deze periode gaan over inzichten krijgen, verdiepen, beleven, patronen doorbreken. Inzicht in waar je al de vruchten kan plukken van jouw inzet afgelopen maand en waar er nog iets gezien wil worden. 

 

Maandtrajecten voor zelfontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei door te werken met maandthema’s. Een jaar lang keuze uit 12 onderwerpen, die perfect op elkaar aansluiten.

 

Voorbeeld jaarprogramma 2024

Januari staat voor een nieuw begin. Contact maken met jouw diepste verlangen. Het neerzetten van je plannen voor dat jaar.

Terwijl februari zich meer richt op de voorouderlijn. Welk thema ken jij vanuit jouw voorouderlijn? Wat is er van generatie op generatie door jouw familie aan thema’s doorgegeven? Zet stappen om dit patroon bewust te doorbeken. En leer tegelijk hoe jij je kwaliteiten veel bewuster inzet.   

In Maart staat gaan we langzaamaan richting de lichtere tijd van het jaar. Waar ga jij van stralen? Of zit er nog iets in de weg? Wat sjouw jij bewust of onbewust nog mee? Waar houd jij nog aan vast? Vaak houden we oude patronen langer vast dan nodig, omdat we eraan gewend zijn geraakt. Bewustworden, afscheid nemen en ruimte maken voor iets dat beter bij je past.   

April doet wat ze wilt. Deze maand gaat over nieuwe gewoontes eigen maken. Kiezen vanuit een focuspunt. Trouw blijven aan jezelf en daardoor de ander soms teleur te stellen. Maar ook te groeien in contact met de spirits, de natuur, de wegwijzer in jezelf. 

Nieuwsgierig naar het hele jaarprogramma? Als je mij een mailtje stuurt vertel ik je er graag meer over! info@samensterkinopvoeden.nl

Maandtraject Bij een maan(d)traject help ik jou een maand lang met het thema van die maand. We plannen gelijk wekelijks een afspraak in voor die maand. Dat kan zowel online als (deels) live. Daarbij reserveer ik gelijk jouw plek in de vrouwencirkel voor die maand. Als je dat wilt uiteraard. Dan sluit alles mooi op elkaar aan!    

Meer weten? Ik plan graag een kennismakingsgesprek met je in info@samensterkinopvoeden.nl

Data 2023

Zondag 10 dec 13:00-16:00 (Thema Lichtjesdag)

Lees er hier meer over.

Data 2024 eerste kwartier

11 januari Nieuwe maan (Dromen en verlangen. Nieuwe plannen neerzetten voor 2024.)

25 januari Volle maan (Werken met de kracht van voorouders.)

25 maart Volle maan (Loslaten, verliezen en laten zijn)

 

Per cirkel is er plek voor 8 vrouwen.

Vrouwencirkel 57,-

Maandtraject 297,-

Wist je dat je baas vaak bereid is om mee te betalen aan een meer intensief traject? Of dat dit deels weggeschreven kan worden onder het jaarbudget voor persoonlijke ontwikkeling. Dan kies je een patroon om te doorbreken, werk je met een uitgewerkt stappenplan en mijn hulp. Heb je hier interesse in? Neem gerust contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Of lees er vast zelf meer over op mijn andere website. 

 

Vragen stellen, aanmelden of kennismaken info@samensterkinopvoeden.nl 

Agenda

Data 2023

Zondag 10 dec 13:00-16:00 (nog 4 plekken vrij) Thema Lichtjesdag. Waarbij we gaan werken met het jonge kind in jou, dat al op jonge leeftijd in de overleefstand is geraakt. 

 

Data 2024 eerste kwartaal

11 januari Nieuwe maan (Dromen en verlangen. Nieuwe plannen neerzetten)

25 januari Volle maan (Werken met de kracht van voorouders)

25 maart (Loslaten en laten zijn)