Vrouwencirkel 18 februari 2024

Thema Het verhaal van jouw voorouders en je eigen plek innemen

Stilstaan bij het verhaal van je voorouders is ook stilstaan bij wie jij vandaag de dag bent. Waar eindigt hun verhaal en waar begint dat van jou. Neem de inzichten mee uit hun leven en ontdek je eigen levensles hierin.

Samen met andere vrouwen ontdekken hoe dat precies zit en wat jouw levensles dan precies is. Een middag vol herkenning, erkenning, inspiratie en antwoorden. 

We gebruiken ook familieopstellingen om te ontdekken waar jij nog meer je eigen plek in mag nemen in dit verhaal. Voor inzicht, overzicht en uiteraard gelijk tools om mee te oefenen.

 

Ben je erbij?

Wat deze inspirerende middag jou brengt:

  • Fijn met andere vrouwen zijn.
  • Herkenning, erkenning en inspiratie. 
  • Je levensles helder krijgen.
  • Verbinden met je intuïtie en innerlijke wijsheid.
  • Meer en meer verbinden met je eigen plek. 

Info

Zondag 18 februari 13:30 – 16:30!  

Thema Het verhaal van jouw voorouders

Capelle aan den IJssel

Kosten 57,- incl. drinken, lekkers en materiaal auraspray

 

(Kan je niet? Zondag 17 maart is de volgende opstellingen cirkel.)

Gelijkgestemde vrouwen

Wat vrouwen van oudsher al doen (samenkomen) doen wij deze dag op onze eigen manier. Waarbij we naast de opstelling ook eigen auraspray gaan maken. Gewoon voor de leuk en omdat geur je kan helpen om beter in je eigen kracht te gaan staan of juist rustig te worden. 

Maandthema

Graag werk ik met maandthema’s om te starten vanuit een gezamenlijk punt van herkenning en herkenning. Voorheen waren dit de themadagen of opstellingenmiddagen die ik jarenlang heb gegeven. De waarde van de cirkel is omdat we als vrouw zoveel in elkaar herkennen, kunnen leren van en met elkaar, maar vooral ook kunnen zijn. Dan denk ik gelijk aan het beeld dat mannen gingen jagen en wij als vrouwen met elkaar zorgden dat alles in de stam goed verliep.   

Auraspray maken

Auraspray gebruiken is een simpele manier om jezelf terug te halen in je lijf en een positieve invloed kan hebben bij trauma en stressregulatie. Denk maar aan wat de geur van appeltaart met je doet. Of hoe de geur van lavendel juist iets heel anders in je oproept. Deze cirkel gaan we onze eigen spray maken. Lekker simpel en vooral heel leuk!

Even voorstellen

Mijn naam is Melanie de Vreede. Het is mijn missie om vrouwen te helpen stralen en hun weg te vinden hier op aarde. 

Met mijn hooggevoeligheid, een rugzak aan bagage en superveel ervaring op het gebied van doorbreken van patronen neem ik je graag mee op reis om jouw eigen wijze te ontdekken. 

Kom lekker meedoen. Ervaar de kracht van het samenzijn en hoeveel makkelijker het wordt om het leven te gaan leven op jouw eigen wijze. 

Kom lekker meedoen. Je bent van harte welkom!

Samenzijn

Inspiratie

Creatie

Wat vrouwen zeggen over de cirkels

“Het voelde net als vroeger met mijn zussen en moeder aan de keukentafel. Geweldig!"
Thema moederwond
“Het was fijn om de verhalen van andere vrouwen te horen. Ik weet wel dat ik niet de enige ben die hier tegenaan loopt, maar soms voelt het wel zo.”
Thema Te snel groot zijn
“Ik kom volgende keer weer. Vond het zo fijn om met andere gelijkgestemden te zijn. De groep was voor mij precies groot genoeg."
Thema Te snel groot zijn
“Het was fijn om een hele middag met andere vrouwen te zijn."
Thema Dromen en verlangen
“Ik ben thuis verder gegaan met mijn dromenvanger samen met mijn dochter. Ze wil er gelijk meer maken. Zo leuk!.”
Thema Dromen en verlangen
“Zo jammer dat ik de volgende keer niet kan komen door mijn vakantie. Daarna ben ik er graag weer bij."
Thema Dromen en verlangen

~ Maandelijkse vrouwencirkels ~

Achtergrond vrouwencirkel

Al eeuwenlang komen vrouwen samen om met elkaar te zijn. Verbinden, delen, helen, inspireren en creëren. Dat gaan we hier ook doen. De kracht ervaren van het samenkomen van gelijkgestemde vrouwen in een cirkel. Iedere cirkel is weer uniek en na het starten van het thema ‘komt wat komt.’   

Ben jij ook die eigen wijze krachtige vrouw die graag bezig is met persoonlijke ontwikkeling. Gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde. En wil je meer uit het leven halen dan alleen huisje, boompje, beestje. Dan ben je in deze cirkel helemaal op je plek!

Na aanmelding krijg je een mail met de betaallink. Opgeven kan via  contact@samensterkinopvoeden.nl