Themadag

Themadag De moederplek 

Stond jouw moeder te dichtbij, veraf of was dit wisselend? En hoe sta jij nu zelf op je plek als moeder? Wat heeft dit met elkaar te maken? En hoe kan jij het anders doen? 

Op deze dag maken we gebruik van de kracht van de kleine groep. Je leert van en met elkaar. Je krijgt (h)erkenning voor jouw opgelopen wond als kind. Het verleden kan je niet meer veranderen, wel hoe je vandaag de dag op je eigen plek gaat staan.

Via oefeningen en opstellingen (met mensen of materiaal) wordt jouw situatie neergezet. Je krijgt inzicht in hoe dat precies tussen jou en je moeder zat. Je gaat ervaren hoe logisch jouw reactie nu als moeder is richting jouw kinderen. En we werken met de helende beweging, waarmee je thuis kan oefenen om steviger en vanuit meer rust op je eigen plek te blijven staan.

 

Themadag

Uitleg, ervaren en inzicht krijgen in hoe dat tussen jou en je moeder zat. Wat kan je kan doen om uit die verstrikking van toen te komen, zodat herhaling met je eigen kinderen wordt voorkomen. Themadag inclusief lunch € 197,- in Capelle aan den IJssel of Oud-Beijerland.