Over mij

Mijn naam is Melanie de Vreede, trotse moeder van drie al wat oudere kinderen. Leergierig, creatief, invoelend en een echte doener. Ooit gestart na de opleiding SPH in een kindertehuis, doorgestroomd naar het onderwijs, privé van alles meegemaakt en daardoor veel levenservaring opgedaan. Inmiddels alweer een hele tijd blij en stabiel in mijn leven. Soms mag mijn lieve hond Mowgli mee als ik geen oppas heb, tijdens sessies of themadagen.

 

Ik kijk vanuit een systemische werkwijze mee met ouders en kinderen om hun leven leuker en makkelijker te maken. Ik werk met tafelsessies en themadagen. Ben gespecialiseerd in inzicht geven in dynamieken, vertalen van onderling gedrag en helen van de moederwond. En als je net zo gek bent op schrijven als ik, dan is schrijvend helen echt iets voor jou!

 

 

Mijn werkwijze is ontstaan vanuit gevolgde opleidingen systemisch werk, lichaamsgericht traumawerk en relatietherapie. Ik heb jarenlang voor de klas gestaan en nog steeds geef ik mijn kennis en kunde graag door. Naast begeleidingstrajecten ontwikkel ik online programma’s, verzorg themadagen en geef trainingen.