Sessies aan tafel

Kopje thee erbij

Kopje thee erbij, sessies aan tafel en echte aandacht. Laagdrempelig en tegelijk zo helpend. Dat zijn precies de ingrediënten om moeilijke dingen makkelijker te maken. Je bent zowel samen als alleen van harte welkom. ONtdek de kracht van deze bijzonder fijne manier van werken! 

Erg leuk en superfijn! 

Heb je inzicht nodig, een luisterend oor of iemand die met je meedenkt? Wil jij op een fijne plek leren hoe jij beter op je eigen plek kan blijven staan? In alle vertrouwen begeleid worden tijdens het helen van de moederwond? En wil je dit samen of alleen met je moeder doen? Dan is dit dé plek voor jou.

Systemisch werk, tafelopstellingen, themadagen, Melanie de Vreede

Gun jezelf, dat je leven makkelijker wordt

Als moeder van grote twee meiden (en een nog grotere jongen) heb ik ervaren, dat je het verschil kan maken in de vrouwenlijn. Mijn moeder was niet in staat om op mij af te stemmen, net als haar moeder niet op haar. In mijn zoektocht naar wat er aan de hand was, ontdekte ik systemisch werk, hechtingsthematiek en helen van de moederwond. Door het zelf als moeder bewust anders te doen en oneindige hoop richting haar los te laten, is er meer rust in ons systeem. Bewust van haar levensverhaal heb ik respect voor hoe sterk ze is en mij dat heeft voorgedaan. Ik heb geleerd om de verantwoordelijk te nemen voor mijn eigen leven en het als moeder anmders te doen. Ik heb daarvoor dingen moeten laten en soms brak dat mijn hart. Door inzicht in hoe de moederwond werkt en hoeveel schade het mij bracht, heb ik het volgehouden en is het mij gelukt. Ik heb weer vertrouwen in het leven… en in mijzelf. Waar ik mij geroepen voel, om anderen te laten zien, hoe zij dit op hun eigen manier ook kunnen doen. Het leven is er zoveel makkelijker en leuker door!

Systemisch werk, tafelopstellingen, themadagen, Melanie de Vreede
Systemisch werk, tafelopstellingen, themadagen, Theraplay, Melanie de Vreede

Thee drinken, een goed gesprek en echte aandacht. Laagdrempelig en tegelijk zo helpend. 

Wil jij dit ook?