Sessie voor ouders

Een goed gesprek, inzicht en tools 

Je verhaal vertellen, inzichten opdoen en een steuntje in de rug. Heel veel problemen tussen ouders zijn op te lossen, maar je ziet het zelf niet meer. Logisch, want je bent aan elkaar gewend geraakt en ook aan het patroon waar jullie in verstrikt zijn geraakt. Na deze sessies weet je wat er aan de hand is, wat je eraan kan doen en hebben jullie tools om te oefenen. Je bent zowel samen met je partner als alleen van harte welkom.

 

Zie weer elkaars kwaliteit

Verdwaald in onderling gedoe vergeet je al snel, waarom je ook alweer bij elkaar bent. Kinderen kunnen tussen jullie in zijn gaan staan, je bent het niet eens met elkaars opvoedstijl of maakt simpelweg geen plannen meer voor qualitytime. Wat de reden ook is, als je hier niks aan doet wordt het steeds erger. In het begin heb je misschien alleen zelf last van. Maar op den duur, merk je dat de kinderen hier ook op gaan reageren met hun gedrag. 

Wil jij dit ook?

Waar jullie uitelkaar gegroeid zijn opnieuw tijd vrij maken voor elkaar. Meer zijn dan alleen ouders van. Het gevoel van samen terugkrijgen en elkaar steunen als een team. Het simpelweg weer fijn hebben. Zie je jezelf al zitten later? Hand in hand op dat bankje, terwijl jullie herinneringen ophalen van die goede oude tijd. Neem gerust contact op, dan kijk ik graag met jullie mee naar een oplossing.