Workshops

Systemisch werk, tafelopstellingen, Melanie de Vreede

Doorbreken familiepatronen

In welke familie je bent opgegroeid heeft invloed op hoe jij vandaag de dag in het leven staat. Zo heeft iedere familie sterke kanten. Maar ook van generatie op generatie doorgegeven thema’s zoals onzekerheid, hechting, teveel zorgen voor de ander. Jij doet zo je best om het anders te doen en toch blijft het terugkomen. Welk voorbeeld wil jij meegeven aan je kindje? Hoe doorbreek je dit patroon?

Systemisch werk, tafelopstellingen, themadagen, Melanie de Vreede

Van partners naar ouders

Met de komst van een kindje verandert je leven. Op een luchtige wijze neem ik jullie mee in de wereld van beginnend ouderschap en denk praktisch mee in hoe jullie deze verandering kunnen vormgeven. Wie neemt als ouder welke plek in? Hoe blijf je met elkaar in verbinding? Een gelukkige ouderrelatie heeft een positieve invloed op de gezondheid en ontwikkeling van je kindje!  

Systemisch werk, tafelopstellingen, themadagen, Melanie de Vreede

Spelenderwijs opvoeden

Kom samen met je kindje ervaren hoe leuk spelenderwijs opvoeden is. Deze interactieve workshop voor moeder en kind laat zien wat je kindje nodig heeft om zich fijn te voelen en hoe je daarop aansluit. Deze workshop is gegarandeerd inspirerend, praktisch en je bent gezellig met andere moeders en kindjes.