Doorbreek je patroon

Om een patroon te ontdekken heb je soms iemand anders nodig, die met je meekijkt. Iets wat je vaak al lang doet en eigen is geworden, wordt niet vanzelf anders. Bij het doorbreken van een patroon heb je een actie nodig. Wat doe ik, waar reageer ik op, wat levert dit patroon mij op of waar blijf ik van weg, wat maakt dat ik mijn patroon niet zomaar opgeef, welke uitdaging staat mij te wachten als ik stop met dit patroon, welk patroon zou meer helpend zijn? Zomaar wat vragen, die aan bod komen in dit waardevolle begeleide online programma.
Tijdens het doorlopen van het proces bied ik je al mijn kennis en kunde aan. Ik kijk met je mee, vertaal jouw patroon en help je op weg. Het programma biedt verder uitleg, digitale werkbladen en tools. Doe je mee?

Doorbreek je patroon

  • We starten met een kennismakingsgesprek.
  • Is de klik er van beide kanten, superleuk dan kunnen we starten.
  • Je schaft het programma aan via de mail, die ik je stuur.
  • Module 1 start met uitleg en digitale werkbladen.
  • We plannen een vast moment in de week voor de ik-help-je-op-weg-sessies.
  • Module afgerond, dan ga je verder met de volgende module.
  • Na de laatste module heb je alles in huis om door te pakken, tools blijvend in te kunnen zetten en zal je merken, dat het makkelijker lukt om vol te houden.

Mijn moeder en ik kregen alle ruimte om te voelen hoe het is om echt de rol “moeder” en “dochter” aan te nemen. Zij liet ons heel duidelijk zien, hoe wij onze thematiek belichaamden en hoe we hiermee aan de slag konden gaan. Behoorlijk veel “Aha” momenten dus. Ondanks dat de sessies afgelopen zijn, zal dit traject ons blijvend veel brengen. 

Wat hebben wij veel geleerd! Dingen die ik helemaal niet zag, maar zoveel invloed hadden op onze moeizame relatie.

Ik ben blij, dat ik dit met mijn moeder heb kunnen doen. Merk ook dat er iets veranderd is als mijn moeder nu bij ons thuiskomt. Ik kan haar meer waarderen als oma voor mijn kinderen en voel meer respect voor haar. En merk dat dit andersom nu ook zo is.